U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
 RUIM ASSORTIMENT
 GROOTSTE TEAMWEAR SPECIALIST
 DIRECT LEVERBAAR
 PERSONALISATIE MOGELIJK
 NIET GOED, GELD TERUG
Filters
Zoek

Veelgestelde vragen

1. Hoe kan ik mijn order bij Teamkleding.eu betalen?

U heeft bij Teamkleding.eu de keuze uit de volgende officiële en beveiligde betaalmethoden:

iDEAL 

Betalen met iDEAL kan als u beschikt over internetbankieren (van uw bank). Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. De volgende banken zijn aangesloten bij iDEAL: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank & Van Lanschot Bankiers. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Teamkleding.eu wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Uw order wordt vervolgens direct in behandeling genomen.

Zelf overboeken

U maakt het verschuldigde bedrag naar ons over op de traditionele manier. Na het kiezen van deze betaalmethode wordt u doorgeleid naar een speciale betaalpagina. Hier dient u uw naam en e-mailadres in te vullen. Vervolgens krijgt u een e-mail van onze bank/paymentprovider Buckaroo, waarin de instructies staan om het verschuldigde bedrag via overschrijving over te maken op onze rekening. Zodra wij een bevestiging van uw betaling hebben ontvangen, wordt uw order in behandeling genomen.

PayPal 

Via PayPal betaalt u de bestelling wereldwijd met uw creditcard. U dient hiervoor een PayPal-account aan te maken of te bezitten bij PayPal. Bij het plaatsen van de bestelling geeft u aan dat u met PayPal wilt betalen. Vervolgens wordt u naar de website van PayPal geleid om uw betaling te verzenden. Heeft u nog geen PayPal-account, dan wordt die voor u aangemaakt. Op de site van PayPal kunt u opgeven of u de PayPal-betaling wilt verrichten met uw PayPal-saldo of met uw creditcard, waarna u de betaling verzendt. Het bedrag wordt van uw rekening afgeschreven en Teamkleding.eu wordt direct geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Uw bestelling wordt dan ook direct in behandeling genomen 

Creditcard 

U kunt ook gemakkelijk met uw Creditcard betalen bij Teamkleding.eu. Wanneer u voor deze optie kiest, wordt na het het bevestigen van uw bestelling en onze algemene voorwaarden automatisch doorgeleid naar onze Creditcard betaalpagina. Vervolgens krijgt u de keuze om met u VISA, Mastercard of Maestro te betalen. U dient daarna de daarvoor benodigde gegevens door te geven. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurt. Het versturen van de gegevens naar de creditcard maatschappij, het autoriseren en de terugmelding van de autorisatie vinden doorgaans plaats binnen 15 seconden. De creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen. Na verificatie wordt de bestelling direct verwerkt en wordt uw order direct in behandeling genomen.

Bancontact/MR Cash

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten. Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

2. Wat is de levertijd bij Teamkleding.eu?

De levertijd bij Teamkleding.eu kan verschillen van 1 werkdag tot maximaal 5/6 werkdagen. Wij beschikken namelijk over een magazijn in Nederland, Engeland en Duitsland. ALLE (maten van) producten, die op onze website staan (inclusief bedrukking), zijn dus voorradig. Shirts met bedrukking kunnen een langere levertijd vergen (2-3 extra werkdagen). De levertijd gaat in direct na het moment van ontvangst van uw betaling. Wanneer u een vraag heeft over de levertijd van een specifiek product, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

3. Hoe en wanneer kan ik de klantenservice van Teamkleding.eu bereiken?

U kunt onze klantenservice op werkdagen tijdens kantooruren (9:00 – 17:00) telefonisch of per e-mail bereiken:

E-mail: info@teamkleding.eu
Telefonisch: 0031714078676

Teamkleding.eu staat voor een goede klantenservice. Het verbeteren van onze service vinden wij erg belangrijk. Wanneer u toch ontevreden bent over onze service, informeer ons dan zo snel mogelijk. Wij zullen uw feedback onmiddellijk behandelen en binnen 24 uur zullen we iets van ons laten horen.

Voor algemene vragen of suggesties voor het toevoegen van nieuwe merken en artikelen aan het assortiment of voor vragen over uw bestelling, kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Bij Teamkleding.eu kunt u tevens snel en makkelijk uw offerte of bestelling plaatsen. Neem dus gerust contact op met de klantenservice van Teamkleding.eu voor uitgebreide informatie over de mogelijkheden die voor uw bedrijf, instellingen of vereniging van toepassing zijn.

4. Kan ik mijn bestelling ruilen of retourneren?

Wij hopen dat u tevreden bent met uw aankoop en dat deze volledig aan uw verwachtingen voldoet. Uw bestelling is met de grootste zorg uitgevoerd en wij streven dan ook naar een perfecte kwaliteit voor alle artikelen, die u ontvangt. Is uw aankoop niet (geheel) naar wens? Dat is geen enkel probleem. Hieronder staan de instructies om uw bestelling te retourneren en ruilen.

Vanuit Nederland en België kunt u de bestelling naar ons retourneren. U heeft bij ons de mogelijkheid om tot veertien dagen na het ontvangen van uw bestelling, uw bestelling te ruilen of te retourneren, mits het betreffende product onbeschadigd is, niet gedragen, gewassen of anderszins duidelijk gebruikt of bewerkt is en indien mogelijk, is voorzien van de originele verpakking en (info)kaartjes. Bij uw bestelling krijgt u een speciaal retourformulier, inclusief een adreslabel met daarop ons adres. Op dit retourformulier kunt u aangeven welke producten u uit uw bestelling wilt retourneren of ruilen. Ook kunt u aangeven waarom u de producten wilt ruilen of retourneren, evenals de aantallen. Verpak de producten samen met het retourformulier stevig in de originele verpakking en plak het bijgevoegde adreslabel duidelijk zichtbaar op de buitenzijde van de retourverpakking. Wanneer uw retourzending door een brievenbus kan, adviseren wij u deze bij de dichtstbijzijnde brievenbus bij u in de buurt te posten. Het is niet nodig deze te frankeren met postzegels. Wanneer uw retourzending een pakket betreft, kunt u uw retourzending afgeven bij een PostNL punt bij u in de buurt.

Let op! Indien uw bestelling als brievenbuspost is verzonden (dwz het pakket past door de brievenbus), vragen wij u het pakket als brievenbuspost naar ons retour te zenden. Doet u dit niet, hebben wij het recht hiervoor extra kosten voor de retourzending in rekening te brengen of te verrekenen met uw terugbetaling.

Let op! LET OP! Een gepersonaliseerd product, zoals een met eigen naam en nummer of met een logo bedrukt voetbalshirt, tenue, trainingspak of andere kleding, is uitgesloten van ruiling en retour.

Voor aanvullende vragen kunt u altijd bij onze klantenservice terecht. Wij zijn zowel via e-mail als telefonisch op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur bereikbaar.
E-mail: info@teamkleding.eu
Tel: 0031714078676