U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
 RUIM ASSORTIMENT
 GROOTSTE TEAMWEAR SPECIALIST
 DIRECT LEVERBAAR
 PERSONALISATIE MOGELIJK
 NIET GOED, GELD TERUG
Filters
Zoek

Running

Running

Een running outfit kan verschillen, want de weersomstandigheden tijdens het hardlopen zin niet altijd hetzelfde. De ene keer sneeuwt het, de andere keer regent het in Nederland weet je het nooit. Daarom is het belangrijk dat je de juiste kleding hebt om je spieren goed warm te houden. Zo verminder je de kans op blessures en kan je het hele jaar blijven hardlopen!

Bij Teamkleding.eu worden er van het merk JAKO verschillende soorten running producten aangeboden in verschillende kleurencombinaties. Deze producten zijn in de volwassen maten S, M, L, XL, XXL en XXXL beschikbaar. 

Running shirt

Het running shirt van JAKO is in drie verschillende soorten beschikbaar en bevat 1 basiskleur. Deze drie soorten zijn: Running shirt, Running Sprint shirt en Running Athletico shirt. Allereerst het Running shirt, deze is beschikbaar in de kleuren: blauw, flame rood, geel, JAKO blauw, lichtgroen, paars, rood, wit en zwart. Op de schouders bevinden zich twee dunne strepen. Het shirt is verder licht van gewicht, waardoor je probleemloos zonder extra gewicht een mooie looptijd kunt neer zetten. Ten tweede is er het Running Sprint shirt. Dit shirt heeft een jacquard inzet en running nektape voor optimale draagcomfort. De flatnocknaden die zich in het shirt bevinden dragen bij aan het comfort en het lichte gewicht van het shirt. Dit shirt is verkrijgbaar in de kleuren: flame rood, JAKO blauw, lime, rood. Tot slot is er het Running Athletico shirt. Dit shirt heeft 1 basiskleur en heeft aan de zijkant van het shirt een streep. Om het JAKO logo heen op de borst bevindt zich ook een streep. Verder bevinden zich onder het logo op de borst verschillende kleine strepen. Dit shirt is verkrijgbaar in de kleuren: blauw, groen, oranje, rood, wit. 

Running jack

Het running jack is voor de koudere weersomstandigheden. Het is perfect om in te sporten of hard te lopen. Het jack is in 1 soort beschikbaar: de Running Athletico. Het trainingsjack heeft een hoge hals met doorlopende rits en het vest wordt afgesloten met een tunnelkoord en koordstoppers. Dit jack houdt je warm in het koude Nederland!

Running tank top

Is het bloedheet buiten? Of loop je graag in een sportschool waar de warmte in de lucht hangt? Dan is deze tank top van JAKO perfect voor jou! Teamkleding.eu biedt twee soorten running tank tops aan: de Running Athletico Tank Top en de Running Sprint Tank Top. De Running Athletico Tank Top bevat een streep aan de zijkant en om het logo op de borst is ook een streep zichtbaar. Deze tank top is beschikbaar in de kleuren: blauw, groen, oranje, rood en wit. De Running Sprint Tank Top is volledig blanco met alleen op de rechterborst het logo van JAKO. Deze tank top is in de kleuren: flame rood, JAKO blauw, lime en rood. Kies jou favoriete tank top, die jou koel houdt in verhitte omstandigheden!

Running short

Een running broekje is belangrijk om in je kast te hebben als hardloper. Een goed aansluitend broekje is essentieel om je spieren goed genoeg warm te houden en minder snel een blessure op te lopen. De achterkant van het short bevat een mesh inzet voor extra ventilatie. De short heeft een sleutelzakje aan de binnenboord en valt strak om de benen. Dit broekje is perfect om in hard te lopen. Buiten de functie als hardloopbroekje kan het ook als onderbroekje gebruikt worden om je spieren extra warm te houden.