U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
 RUIM ASSORTIMENT
 GROOTSTE TEAMWEAR SPECIALIST
 DIRECT LEVERBAAR
 PERSONALISATIE MOGELIJK
 NIET GOED, GELD TERUG
Filters
Zoek

Jako voetbalshirts

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

JAKO voetbalshirts

JAKO heeft een enorm groot assortiment aan voetbalshirts en wij verkopen ze allemaal! De verschillende soorten zijn verkrijgbaar in alle volwassen maten S, M, L, XL, XXL en XXXL. Hieronder zijn de verschillende soorten shirts op basis van de print op het shirt bij elkaar in een categorie gezet en kort toegelicht. Check HIER ook de voetbalbroekjes die bij het juiste JAKO voetbalshirt horen en HIER de JAKO voetbalkousen!

Soorten JAKO voetbalshirts

JAKO heeft veel verschillende soorten shirts. Deze verschillende soorten zijn onwijs variërend.  Er zijn namelijk JAKO blanco shirts, JAKO dik gestreepte shirts en JAKO twee kleuren shirts. Kortom genoeg keus voor een passend voetbalshirt van JAKO!

JAKO blanco shirts 

JAKO heeft een groot assortiment aan blanco shirts. Al deze shirts hebben wel kleine details op de mouwen en het JAKO logo op de rechterborst. De verschillende voetbalshirts Classico, Performance, Striker en Team zijn zonder strepen of stippen, maar per shirt verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en in alle volwassenmaten! 

JAKO dik gestreepte shirts

JAKO heeft meerdere dik gestreepte shirts. Dit zijn de Milan, Porto en Santos voetbalshirts. Het Milan en het Santos voetbalshirt lijken het meeste op elkaar. Beide hebben verticale strepen en een blanco stuk in het midden van het shirt. Dit is een ruimte waar een eventuele sponsor bedrukking kan komen. Het Porto voetbalshirt is qua strepen wat minder opvallend omdat deze dezelfde kleur zijn als het shirt, maar iets donkerder. Deze shirts zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar in alle volwassenmaten! 

JAKO twee kleuren shirt

JAKO heeft 1 twee kleuren voetbalshirt, namelijk de Leeds. Het Leeds voetbalshirt heeft een kleur in het midden van het shirt en op de mouwen. De mouwen zijn in een donkere tint of een andere kleur dan de kleur in het midden van het shirt. Op de linkermouw staan details van het merk JAKO en op de rechterborst staat het logo van het merk afgebeeld. Deze shirts zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar in alle volwassenmaten! 

 

Filter by:

Clear All
Min: 14,00 (EUR) Max: 25,00 (EUR)
14 25
  • Blauw
  • Geel
  • Grijs
  • Groen
  • Oranje
  • Paars
  • Rood
  • Wit
  • Zwart